De Kleine Prins (2015)

Het leven van een klein meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’. De hele zomer zit ze te blokken achter haar bureau. Maar dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is.

details

1IMDb 7.710 108 minuten

recensies De Kleine Prins

De Volkskrant
De Kleine Prins poster van De Kleine Prins cast & crew

kijkwijzer De Kleine Prins

1

IMDb De Kleine Prins

IMDb 7.710

cast & crew De Kleine Prins

regisseur

Mark Osborne

stemmen

Bram van der Vlugt, Ruben Nicolai, Loretta Schrijver en Jada Borsato

scenario

en

producenten

Onyx Films, Orange Studio en On Entertainment

distributeur

Independent Films

details De Kleine Prins

in première op

29-07-2015

genres

animatie en familiefilm

jaar

2015

speelduur

108 minuten

Dit is de biosagenda van de film De Kleine Prins.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Kleine Prins.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Kleine Prins uit 2015 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film De Kleine Prins draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Kleine Prins wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hilversum

De film De Kleine Prins draait in deze bioscopen: Filmtheater Hilversum

De recensies van de film De Kleine Prins staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score van de film De Kleine Prins wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Kleine Prins!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Kleine Prins, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Kleine Prins kopen.

De filmtijden van de film De Kleine Prins verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film De Kleine Prins. Ook de kijkwijzer van de film De Kleine Prins wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Kleine Prins en de regisseur van de film De Kleine Prins worden ook vermeld.