De GVR (NL) (2016)

Wanneer het eenzame weesmeisje Sofie ’s nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoert. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus. Een reus die vreemde woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder aardig zijn en samen met de GVR smeed ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

details

2GAIMDb 6.410 117 minuten

recensies De GVR (NL)

De Volkskrant
De GVR (NL) poster van De GVR (NL) cast & crew

kijkwijzer De GVR (NL)

2GA

IMDb De GVR (NL)

IMDb 6.410

cast & crew De GVR (NL)

regisseur

Steven Spielberg

stemmen

Warre Borgmans, Eva Kolsteren, Bas Keijzer, Murth Mossel, Beatrijs Sluijter, Marc Krone en Fleur van de Water

distributeur

Entertainment One Benelux

details De GVR (NL)

in première op

20-07-2016

genre

familiefilm

jaar

2016

taal

Nederlandse versie

speelduur

117 minuten

Dit is de biosagenda van de film De GVR (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De GVR (NL).

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De GVR (NL) uit 2016 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film De GVR (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De GVR (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hilversum

De film De GVR (NL) draait in deze bioscopen: Filmtheater Hilversum

De recensies van de film De GVR (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score van de film De GVR (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De GVR (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De GVR (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De GVR (NL) kopen.

De filmtijden van de film De GVR (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film De GVR (NL). Ook de kijkwijzer van de film De GVR (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De GVR (NL) en de regisseur van de film De GVR (NL) worden ook vermeld.