De GVR (NL) (2016)

Wanneer het eenzame weesmeisje Sofie ’s nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoert. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus.

Een reus die vreemde woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder aardig zijn en samen met de GVR smeed ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

details

2GAIMDb 6.410 117 minuten

recensies De GVR (NL)

De Volkskrant

kijk De GVR (NL) online

Pathe Thuis
De GVR (NL) poster van De GVR (NL) cast & crew

kijkwijzer De GVR (NL)

2GA

IMDb De GVR (NL)

IMDb 6.410

cast & crew De GVR (NL)

regisseur

Steven Spielberg

stemmen

Warre Borgmans, Eva Kolsteren, Bas Keijzer, Murth Mossel, Beatrijs Sluijter, Marc Krone en Fleur van de Water

distributeur

Entertainment One Benelux

details De GVR (NL)

in première op

20-07-2016

genre

familiefilm

jaar

2016

taal

Nederlandse versie

speelduur

117 minuten

De GVR (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De GVR (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De GVR (NL). Hier zie je waar en wanneer De GVR (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De GVR (NL) uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De GVR (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De GVR (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De GVR (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De GVR (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De GVR (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film De GVR (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De GVR (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De GVR (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De GVR (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De GVR (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De GVR (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De GVR (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De GVR (NL) en de regisseur van de film De GVR (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.