De Grote Slijmfilm (2019)

Indy en haar BFF Olivia zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm. Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff, de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen.

details

1IMDb 5.410 80 minuten

recensies De Grote Slijmfilm

De Volkskrant NRC

kijk De Grote Slijmfilm online

Pathe Thuis
De Grote Slijmfilm poster van De Grote Slijmfilm cast & crew

kijkwijzer De Grote Slijmfilm

1

IMDb De Grote Slijmfilm

IMDb 5.410

cast & crew De Grote Slijmfilm

regisseur

Hans Somers

acteurs

Bibi, Géza Weisz, Djamila, Vincent Visser, Rómeycia Valentijn en Sarah Nauta

distributeur

Splendid Film

details De Grote Slijmfilm

in première op

05-02-2020

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

80 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film De Grote Slijmfilm.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Grote Slijmfilm. Hier zie je waar en wanneer De Grote Slijmfilm in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Grote Slijmfilm uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Grote Slijmfilm wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Grote Slijmfilm draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Grote Slijmfilm wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Noordwijk

De film De Grote Slijmfilm draait in deze bioscopen: De Muze Noordwijk

De recensies van de film De Grote Slijmfilm staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Grote Slijmfilm wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Grote Slijmfilm!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Grote Slijmfilm, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Grote Slijmfilm kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Grote Slijmfilm verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Grote Slijmfilm. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Grote Slijmfilm wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Grote Slijmfilm en de regisseur van de film De Grote Slijmfilm worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.