De Grote Boze Vos (2017)

Een vos denkt dat hij een kip is en steelt eieren. Een konijn assisteert de ooievaar wanneer hij een baby moet leveren. Een eend vervangt de kerstman als hij cadeautjes moet leveren.

details

1IMDb 7.410 83 minuten

recensies De Grote Boze Vos

De Filmkrant

kijk De Grote Boze Vos online

Pathe Thuis
De Grote Boze Vos poster van De Grote Boze Vos cast & crew

kijkwijzer De Grote Boze Vos

1

IMDb De Grote Boze Vos

IMDb 7.410

cast & crew De Grote Boze Vos

regisseurs

Benjamin Renner en Patrick Imbert

stemmen

Ruth Beekcmans, Jan Schepens, Gène Bervoets en David Davidse

distributeur

Periscoop Film

details De Grote Boze Vos

in première op

04-12-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2017

speelduur

83 minuten

De Grote Boze Vos draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Grote Boze Vos.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Grote Boze Vos. Hier zie je waar en wanneer De Grote Boze Vos in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Grote Boze Vos uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Grote Boze Vos wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Grote Boze Vos draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Grote Boze Vos wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Grote Boze Vos draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Grote Boze Vos staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film De Grote Boze Vos wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Grote Boze Vos!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Grote Boze Vos, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Grote Boze Vos kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Grote Boze Vos verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Grote Boze Vos. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Grote Boze Vos wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Grote Boze Vos en de regisseur van de film De Grote Boze Vos worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.