De Elfkins - Een klein bakfestijn (2019)

Al tweehonderd jaar leven de Elfkins onder de grond, ver weg van de grotemensenwereld. Tot op een dag het opgewekte Elfkin-meisje Helvi behoefte heeft aan meer ruimte om zich heen. Samen met haar vrienden, de Elfkin-jongens Kipp en Butz, trekt ze naar de bovengrondse wereld waar ze tussen de grote mensen op zoek gaat naar haar unieke Elfkin-talent én grootse avonturen beleeft. Nadat ze vrienden wordt met de norse banketbakker Theo leert ze samen met de andere Elfkins een belangrijke les: er is niets beters dan anderen te helpen waar je maar kan.

details

2GAIMDb 6.110 78 minuten

kijk De Elfkins - Een klein bakfestijn online

Pathe Thuis
De Elfkins - Een klein bakfestijn poster van De Elfkins - Een klein bakfestijn cast & crew

kijkwijzer De Elfkins - Een klein bakfestijn

2GA

IMDb De Elfkins - Een klein bakfestijn

IMDb 6.110

cast & crew De Elfkins - Een klein bakfestijn

regisseur

Ute von Münchow-Pohl

stemmen

Pip Pellens, Buddy Vedder, Wim Opbrouck, Lucas van den Eynde, Marloes van den Heuvel, Jan Elbertse, Anneke Beukman en Frédérique Sluyterman van Loo

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details De Elfkins - Een klein bakfestijn

in première op

05-08-2020

genres

animatie, kinderfilm en familiefilm

jaar

2019

speelduur

78 minuten

De Elfkins - Een klein bakfestijn draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn. Hier zie je waar en wanneer De Elfkins - Een klein bakfestijn in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Elfkins - Een klein bakfestijn wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Elfkins - Een klein bakfestijn draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Elfkins - Een klein bakfestijn wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Elfkins - Een klein bakfestijn draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Elfkins - Een klein bakfestijn, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Elfkins - Een klein bakfestijn kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn en de regisseur van de film De Elfkins - Een klein bakfestijn worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.