De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest (2020)

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Maar dan valt Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen.

details

1IMDb 5.210 67 minuten
De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest poster van De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest cast & crew

kijkwijzer De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

1

IMDb De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

IMDb 5.210

cast & crew De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

regisseur

Martijn Koevoets

acteurs

Wilbert Gieske, Walter de Donder, Luan Bellinga, Marijn Klaver, Coole Piet, Danspiet en Testpiet

scenario

distributeur

Dutch FilmWorks

details De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

in première op

14-10-2020

genre

familiefilm

jaar

2020

speelduur

67 minuten

Pathé Zaandam

Pathé Zaandam

vandaag do 10:50
12:50
14:40
morgen vr 11:30
15:10
zaterdag za 09:40
11:40
12:30
13:10
14:30
zondag zo 09:50
11:10
12:10
14:00
15:15
17:00
maandag ma 10:50
14:00
15:40
dinsdag di 11:00
15:00
woensdag wo 10:30
12:15
14:00
15:40

Dit is de bioscoopagenda van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest. Hier zie je waar en wanneer De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem, Amersfoort, Enschede, Eindhoven, Almere, Groningen, Vlissingen, Haarlem, Spijkenisse, Helmond, Maastricht, Tilburg, Delft, Drachten, Almkerk, Zwolle, Kerkrade, Zaandam, Alkmaar, Zoetermeer, Hoorn, Apeldoorn, Hoofddorp, Ede, Dordrecht, Hilversum, Emmen, Veghel, Vlaardingen, Sneek, Doetinchem, Hoogezand, Weert, Heerhugowaard, Hoogeveen, Deventer, Veldhoven, Almelo, Uden, Houten, Purmerend, Leeuwarden, Alphen a/d Rijn, Meppel, Wijchen, Schagen, Huizen, Malden, Harderwijk, Best, Winterswijk, Alblasserdam, Beuningen, Terneuzen, Woerden, Leiden, Reuver, Heerenveen, Den Helder, Kampen, Stadskanaal, Hengelo, Venray, Hellevoetsluis, Emmeloord, Zevenaar, Panningen, Oss, Heerlen, Hardenberg, Zutphen, Klazienaveen, Wageningen, Lisse, Gorinchem, Castricum, Noordwijk, Zierikzee en Voorschoten

De film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Astra Bioscoop, Biobest Theater, Bios Hardenberg, Bioscoop van Heemstrabaan, Cine Twins, Cineast, CineCity, CineCity, CineLounge, Cinema Floralis, Cinema Gold, Cinema Roma, Cinemajestic, Cinerama, CineSneek, Corso Theater, De Bios, De Bios Drachten, De Cacaofabriek, De Muze Noordwijk, DOK6 Cinema, FC Hyena, Filmtheater Voorschoten, Filmtheater Zierikzee, Gotcha! Cinema, Heerenstraat Theater, Industry Bioscoop, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Oss, Kinepolis Schagen, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Kok CinemaXX, Landvast, Lido, Luxor Theater, Luxor Theater Venray, Movie Unlimited Almelo, Movie Unlimited Hengelo, Movie Unlimited Kampen, Movie Unlimited Zevenaar, Movieskoop Emmeloord, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Quatro Cinema, Service Bioscoop Hollywoud, Service Bioscoop Luxor, Service Bioscoop Smoky, Service Theater Skopein, Take Ten, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Tivoli Theater, Utrecht City, Vue Alkmaar, Vue Alphen a/d Rijn, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Arnhem, Vue Den Bosch, Vue Deventer, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Gorinchem, Vue Heerhugowaard, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand, Vue Hoorn, Vue Kerkrade, Vue Nijmegen Plein, Vue Purmerend en Vue Vlaardingen

De recensies van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest en de regisseur van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.