Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest (2020)

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Maar dan valt Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen.

details

1IMDb 4.610 67 minuten
De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest poster van De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest cast & crew

kijkwijzer De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

1

IMDb De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

IMDb 4.610

cast & crew De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

regisseur

Martijn Koevoets

acteurs

Wilbert Gieske, Walter de Donder, Luan Bellinga, Marijn Klaver, Coole Piet, Danspiet en Testpiet

scenario

distributeur

Dutch FilmWorks

details De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

in première op

14-10-2020

genre

familiefilm

jaar

2020

speelduur

67 minuten

Deze week zijn er voor De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest geen voorstellingen in Den Bosch

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest. Hier zie je waar en wanneer De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest en de regisseur van de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.