De brief die nooit verzonden werd (1960)

verwacht op 2 december 2021

De brief handelt over een expeditie van vier jonge geologen naar de afgelegen Siberische wildernis, op zoek naar het kostbare diamant.

details

4AIMDb 7.910 93 minuten
De brief die nooit verzonden werd poster van De brief die nooit verzonden werd cast & crew

kijkwijzer De brief die nooit verzonden werd

4A

IMDb De brief die nooit verzonden werd

IMDb 7.910

cast & crew De brief die nooit verzonden werd

regisseur

Michail Kalatozov

acteurs

Boris Kozhukhov, Galina Kozhakina, Tatjana Samojlova en Evgeniy Urbanskiy

distributeur

EYE Filmmuseum

details De brief die nooit verzonden werd

in première op

02-12-2021

genres

drama en avontuur

jaar

1960

speelduur

93 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film De brief die nooit verzonden werd.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De brief die nooit verzonden werd. Hier zie je waar en wanneer De brief die nooit verzonden werd in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De brief die nooit verzonden werd uit 1960 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De brief die nooit verzonden werd wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De brief die nooit verzonden werd draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De brief die nooit verzonden werd wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De brief die nooit verzonden werd draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De brief die nooit verzonden werd staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De brief die nooit verzonden werd wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De brief die nooit verzonden werd!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De brief die nooit verzonden werd, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De brief die nooit verzonden werd kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De brief die nooit verzonden werd verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De brief die nooit verzonden werd. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De brief die nooit verzonden werd wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De brief die nooit verzonden werd en de regisseur van de film De brief die nooit verzonden werd worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.