De Belofte van Pisa (2019)

Samir, door iedereen Sam genoemd, kan goed trompet spelen; zijn oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen ervoor dat Sam auditie mag doen bij Muzieklyceum Zuid. Hoewel Sam geen noot kan lezen, wordt hij toegelaten tot het Lyceum. Mo laat zijn broertje bij IJssalon Pisa beloven dat hij zijn diploma zal halen. Op hetzelfde moment worden Mo en Soesi aangehouden voor een gewapende overval. Op eigen houtje begint Sam op het Muzieklyceum, waar hij de enige leerling van Marokkaanse afkomst is.

recensies De Belofte van Pisa

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
De Belofte van Pisa poster van De Belofte van Pisa

beoordelingen De Belofte van Pisa

3TH

IMDb 7.010

cast & crew De Belofte van Pisa

regisseur

Norbert ter Hall

acteurs

Shahine El-Hamus, Olivia Lonsdale, Yorick van Wageningen, Mahfoud Mokaddem, Sjaak, Monic Hendrickx, Thor Braun en Nora el Koussour

scenario

distributeur

Independent Films

details De Belofte van Pisa

in première op

10-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

110 minuten

Filmhuis O42

Filmhuis O42

vandaag zo 17:00
morgen ma 18:45
dinsdag di 20:30
woensdag wo 18:00
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
Pathé Nijmegen

Pathé Nijmegen

vandaag zo 16:30
morgen ma 16:30
dinsdag di 16:30
woensdag wo 16:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
Dit is de biosagenda van de film De Belofte van Pisa.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film De Belofte van Pisa getoond.

De je film De Belofte van Pisa wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Breda, Groningen, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Alkmaar, Haarlem, Almere, Zoetermeer, Apeldoorn, Zwolle, Emmen, Assen, Schagen, Doetinchem, Hoofddorp, Den Bosch, Helmond, Hoogeveen, Delft, Zaandam, Deventer, Ede, Vlaardingen, Kerkrade, Leeuwarden, Arnhem, Tilburg, Hilversum, Leiden, Hoogezand-Sappemeer en Gouda

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film De Belofte van Pisa draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film De Belofte van Pisa staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film De Belofte van Pisa!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Belofte van Pisa, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film De Belofte van Pisa verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film De Belofte van Pisa

De film De Belofte van Pisa in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Breda, Groningen, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Alkmaar, Haarlem, Almere, Zoetermeer, Apeldoorn, Zwolle, Emmen, Assen, Schagen, Doetinchem, Hoofddorp, Den Bosch, Helmond, Hoogeveen, Delft, Zaandam, Deventer, Ede, Vlaardingen, Kerkrade, Leeuwarden, Arnhem, Tilburg, Hilversum, Leiden, Hoogezand-Sappemeer en Gouda.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Belofte van Pisa, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.