De Belofte van Pisa (2019)

Samir, door iedereen Sam genoemd, kan goed trompet spelen; zijn oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen ervoor dat Sam auditie mag doen bij Muzieklyceum Zuid. Hoewel Sam geen noot kan lezen, wordt hij toegelaten tot het Lyceum. Mo laat zijn broertje bij IJssalon Pisa beloven dat hij zijn diploma zal halen. Op hetzelfde moment worden Mo en Soesi aangehouden voor een gewapende overval. Op eigen houtje begint Sam op het Muzieklyceum, waar hij de enige leerling van Marokkaanse afkomst is.

details

3GASTDHIMDb 6.810 110 minuten

recensies De Belofte van Pisa

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
De Belofte van Pisa poster van De Belofte van Pisa cast & crew

kijkwijzer De Belofte van Pisa

3GASTDH

IMDb De Belofte van Pisa

IMDb 6.810

cast & crew De Belofte van Pisa

regisseur

Norbert ter Hall

acteurs

Shahine El-Hamus, Olivia Lonsdale, Yorick van Wageningen, Mahfoud Mokaddem, Sjaak, Monic Hendrickx, Thor Braun en Nora el Koussour

scenario

distributeur

Independent Films

details De Belofte van Pisa

in première op

10-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

110 minuten

Dit is de biosagenda van de film De Belofte van Pisa.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Belofte van Pisa.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Belofte van Pisa uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film De Belofte van Pisa draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Belofte van Pisa wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Soest

De film De Belofte van Pisa draait in deze bioscopen: Filmhuis Artishock

De recensies van de film De Belofte van Pisa staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score van de film De Belofte van Pisa wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Belofte van Pisa!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Belofte van Pisa, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Belofte van Pisa kopen.

De filmtijden van de film De Belofte van Pisa verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film De Belofte van Pisa. Ook de kijkwijzer van de film De Belofte van Pisa wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Belofte van Pisa en de regisseur van de film De Belofte van Pisa worden ook vermeld.