De beentjes van Sint-Hildegard (2019)

Jan en Gedda zijn 35 jaar getrouwd; Gedda houdt echter zoveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Als hij een glas van tafel wil pakken, is zij hem voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt Gedda zijn kleding, vriendschappen en vakanties. In een poging meer ruimte te krijgen, maakt Jan rare sprongen en ziet hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling veranderen.

details

1IMDb 7.610 103 minuten

recensies De beentjes van Sint-Hildegard

De Volkskrant Trouw NRC

kijk De beentjes van Sint-Hildegard online

Picl Pathe Thuis
De beentjes van Sint-Hildegard poster van De beentjes van Sint-Hildegard cast & crew

kijkwijzer De beentjes van Sint-Hildegard

1

IMDb De beentjes van Sint-Hildegard

IMDb 7.610

cast & crew De beentjes van Sint-Hildegard

regisseur

Johan Nijenhuis

acteurs

Herman Finkers en Johanna ter Steege

distributeur

September Film Distribution

details De beentjes van Sint-Hildegard

in première op

13-02-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

103 minuten

De beentjes van Sint-Hildegard draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De beentjes van Sint-Hildegard.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De beentjes van Sint-Hildegard. Hier zie je waar en wanneer De beentjes van Sint-Hildegard in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De beentjes van Sint-Hildegard uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De beentjes van Sint-Hildegard wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De beentjes van Sint-Hildegard draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De beentjes van Sint-Hildegard wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De beentjes van Sint-Hildegard draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De beentjes van Sint-Hildegard staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De beentjes van Sint-Hildegard wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De beentjes van Sint-Hildegard!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De beentjes van Sint-Hildegard, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De beentjes van Sint-Hildegard kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De beentjes van Sint-Hildegard verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De beentjes van Sint-Hildegard. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De beentjes van Sint-Hildegard wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De beentjes van Sint-Hildegard en de regisseur van de film De beentjes van Sint-Hildegard worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.