De Bad Guys (2021)

De Bad Guys - still

Een topteam van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf, doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake, koele meester in vermommingen Mr. Shark, krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula. Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Foute Jongens worden goed. Begeleid door hun mentor Professor Marmalade proberen de Foute Jongens iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr. Wolf de rest overtuigen om de ‘Goede Jongens’ te worden.

De film 'De Bad Guys' is in de bioscoop te zien in Tilburg, Nijmegen en Kerkrade. Ga naar tijden & tickets voor de volledige bioscoopagenda van deze film of bekijk eerst de trailer van deze film.

details De Bad Guys

2GA
IMDb 6.81030390
100 minuten

recensies De Bad Guys

De Volkskrant

kijk De Bad Guys online

Pathe Thuis
De Bad Guys - poster poster van De Bad Guys

kijkwijzer De Bad Guys

2GA

IMDb De Bad Guys

IMDb 6.81030390

cast & crew De Bad Guys

regisseur

Pierre Perifel

acteurs

Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina, Craig Robinson, Anthony Ramos, Richard Ayoade, Zazie Beetz, Alex Borstein, Lilly Singh, Barbara Goodson, Dina Morrone, Michael Godere, Kelly Cooney, Walt Dohrn, David P. Smith, John Venzon en Jesse Averna

details De Bad Guys

in première op

27-04-2022

genres

animatie, actie en komedie

jaar

2021

speelduur

100 minuten