Dawson City: Frozen Time (2016)

Het was een bizarre ontdekking: in 1978 stuitte een bulldozer onder een zwembad op een schat aan filmblikken begraven in een ijsvlakte in Dawson City, Canada. In de permafrost waren meer dan 500 nitraatrollen uit de vroege jaren 1900 bewaard gebleven.

details

3GAHIMDb 7.510 120 minuten

recensies Dawson City: Frozen Time

De Volkskrant De Filmkrant
Dawson City: Frozen Time poster van Dawson City: Frozen Time cast & crew

kijkwijzer Dawson City: Frozen Time

3GAH

IMDb Dawson City: Frozen Time

IMDb 7.510

cast & crew Dawson City: Frozen Time

regisseur

Bill Morrison

acteurs

Kathy Jones-Gates, Michael Gates en Sam Kula

distributeur

EYE Filmmuseum

details Dawson City: Frozen Time

in première op

06-09-2018

genre

historisch

jaar

2016

speelduur

120 minuten

Dawson City: Frozen Time draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dawson City: Frozen Time.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dawson City: Frozen Time. Hier zie je waar en wanneer Dawson City: Frozen Time in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dawson City: Frozen Time uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dawson City: Frozen Time wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dawson City: Frozen Time draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dawson City: Frozen Time wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dawson City: Frozen Time draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dawson City: Frozen Time staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Dawson City: Frozen Time wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dawson City: Frozen Time!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dawson City: Frozen Time, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dawson City: Frozen Time kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dawson City: Frozen Time verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dawson City: Frozen Time. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dawson City: Frozen Time wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dawson City: Frozen Time en de regisseur van de film Dawson City: Frozen Time worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.