Dark Waters (2019)

Bedrijfsadvocaat Rob Bilott wordt benaderd door een boer uit West Virginia, die beweert dat er giftig afval wordt geloosd op zijn land wat de oogst verpest en het vee doodt. Biliott raakt hierdoor verstrengeld in een persoonlijk conflict.

details

3ATIMDb 7.610 126 minuten

recensies Dark Waters

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Dark Waters online

Pathe Thuis
Dark Waters poster van Dark Waters cast & crew

kijkwijzer Dark Waters

3AT

IMDb Dark Waters

IMDb 7.610

cast & crew Dark Waters

regisseur

Todd Haynes

acteurs

Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Mare Winningham, Tim Robbins, Bill Camp, Victor Garber, William Jackson Harper en Bill Pullman

scenario

en

producenten

Mark Ruffalo, Pamela Koffler en Christine Vachon

distributeur

WW Entertainment

details Dark Waters

in première op

23-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

126 minuten

Dark Waters draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dark Waters.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dark Waters. Hier zie je waar en wanneer Dark Waters in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dark Waters uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dark Waters wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dark Waters draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dark Waters wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dark Waters draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dark Waters staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Dark Waters wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dark Waters!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dark Waters, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dark Waters kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dark Waters verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dark Waters. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dark Waters wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dark Waters en de regisseur van de film Dark Waters worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.