Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Dancer (2016)

Documentaire over Sergei Polunin, die op zeer jonge leeftijd de professionele balletwereld bestormde. Hij maakte grote indruk en werd de jongste eerste solist die het Royal Ballet ooit had gehad. Toen hij 25 jaar was werd het succes hem echter teveel. Zijn beroemdheid maakte hem zelfdestructief en zijn talent zag hij steeds meer als een zware last dan een gave.

details

1IMDb 7.910 85 minuten

recensies Dancer

De Volkskrant
Dancer poster van Dancer cast & crew

kijkwijzer Dancer

1

IMDb Dancer

IMDb 7.910

cast & crew Dancer

regisseur

Steven Cantor

acteurs

Sergei Polunin en Jade Hale-Christofi

distributeur

September Film Distribution

details Dancer

in première op

16-03-2017

genre

documentaire

jaar

2016

speelduur

85 minuten

Dancer draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dancer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dancer. Hier zie je waar en wanneer Dancer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dancer uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dancer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dancer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dancer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dancer draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dancer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Dancer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dancer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dancer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dancer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dancer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dancer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dancer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dancer en de regisseur van de film Dancer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.