Cruella (2021)

Trailer van Cruellahttps://img.youtube.com/vi/clQFFgte874/0.jpg2021-09-20T15:09:24+02:00Trailer van Cruella

De jonge zwendelaar Estella is een slimme en creatieve jongedame die vastberaden is om bekend te worden met haar mode-ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge boeven, die het verlangen naar onheil in haar erg waarderen en samen bouwen ze een leven op in de straten van Londen. Op een dag wordt Estella’s talent voor ontwerpen ontdekt door Barones von Hellman, een verwoestend chique en angstaanjagend haute modelegende.

details Cruella

4GIMDb 7.410156239 134 minuten

recensies Cruella

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Cruella online

Disney+ Pathe Thuis
Cruella poster van Cruella cast & crew

kijkwijzer Cruella

4G

IMDb Cruella

IMDb 7.410156239

cast & crew Cruella

regisseur

Craig Gillespie

acteurs

Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Kirby Howell-Baptiste, Emily Beecham en Mark Strong

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Cruella

in première op

05-06-2021

genres

komedie, actie en misdaad

jaar

2021

speelduur

134 minuten

Deze week zijn er voor Cruella geen voorstellingen in Almelo

Dit is de bioscoopagenda van de film Cruella.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Cruella. Hier zie je waar en wanneer Cruella in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Cruella uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Cruella wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Cruella draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Cruella wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Den Haag

De film Cruella draait in deze bioscopen: Filmhallen en Theater Dakota

De recensies van de film Cruella staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Cruella wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Cruella!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Cruella, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Cruella kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Cruella verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Cruella. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Cruella wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Cruella en de regisseur van de film Cruella worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.