Croce e delizia (2019)

De rijke kunsthandelaar Tony heeft zijn familie uitgenodigd in zijn prachtige villa aan de Middellandse Zee. Het gastenhuis heeft hij verhuurd aan de weduwnaar Carlo en zijn familie. Tijdens een gezamenlijk diner kondigt Tony aan dat hij opnieuw gaat trouwen. Dit nieuws wordt met grote vreugde ontvangen. Als duidelijk wordt met wie hij wil trouwen, zijn de reacties wisselend.

details

1TIMDb 6.010 100 minuten

recensies Croce e delizia

De Volkskrant
Croce e delizia poster van Croce e delizia cast & crew

kijkwijzer Croce e delizia

1T

IMDb Croce e delizia

IMDb 6.010

cast & crew Croce e delizia

regisseur

Simone Godano

acteurs

Fabrizio Bentivoglio, Alessandro Gassmann, Filippo Scicchitano en Jasmine Trinca

distributeur

Arti Film

details Croce e delizia

in première op

07-11-2019

genres

drama en lhtb

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Croce e delizia draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Croce e delizia.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Croce e delizia. Hier zie je waar en wanneer Croce e delizia in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Croce e delizia uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Croce e delizia wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Croce e delizia draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Croce e delizia wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Croce e delizia draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Croce e delizia staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Croce e delizia wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Croce e delizia!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Croce e delizia, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Croce e delizia kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Croce e delizia verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Croce e delizia. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Croce e delizia wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Croce e delizia en de regisseur van de film Croce e delizia worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.