Crash (1996)

Reclameman James Ballard en zijn vrouw Catherine leiden een leven vol vluchtige seksuele ontmoetingen. Na een bijna fatale botsing met de auto van dr. Helen Remington ontdekt James de perverse genoegens van verwrongen staal. Wanneer hij Helen opnieuw ontmoet, leidt de gemeenschappelijke ervaring tot een seksuele relatie. Ze komen in contact met Vaughan, een sinistere wetenschapper en de drijvende kracht achter een geobsedeerde groep mensen die zich bezighoudt met het naspelen van beroemde auto-ongelukken.

details

4STIMDb 6.410 100 minuten
Crash poster van Crash cast & crew

kijkwijzer Crash

4ST

IMDb Crash

IMDb 6.410

cast & crew Crash

regisseur

David Cronenberg

acteurs

James Spader, Elias Koteas, Holly Hunter, Deborah Kara Unger en Rosanna Arquette

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Crash

in première op

06-08-2020

genre

drama

jaar

1996

speelduur

100 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Crash.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Crash. Hier zie je waar en wanneer Crash in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Crash uit 1996 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Crash wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Crash draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Crash wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Utrecht, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Arnhem, Leiden, Bussum, Alkmaar, Deventer, Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Zaandam en Tilburg

De film Crash draait in deze bioscopen: Cinecitta, Cinerama, De Fabriek, De Lieve Vrouw, De Uitkijk, EYE, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Den Haag, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Kijkhuis, KINO, Kriterion, LAB111, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX en Pathé City

De recensies van de film Crash staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Crash wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Crash!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Crash, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Crash kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Crash verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Crash. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Crash wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Crash en de regisseur van de film Crash worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.