Coureur (2019)

De jonge wielerbelofte Felix staat op het punt om in Italië een semiprofessioneel team te vervoegen. Hij wil koste wat het kost in de voetsporen van zijn fanatieke vader treden, die absoluut wil dat zijn zoon het verder schopt dan hij. Felix' frêle gezondheid blijkt echter niet opgewassen tegen de nietsontziende wielerwereld met zijn moordende concurrentie.

details

4GHTIMDb 6.210 96 minuten

recensies Coureur

De Filmkrant De Volkskrant
Coureur poster van Coureur cast & crew

kijkwijzer Coureur

4GHT

IMDb Coureur

IMDb 6.210

cast & crew Coureur

regisseur

Kenneth Mercken

acteurs

Niels Willaert, Koen de Graeve, Karlijn Sileghem en Fortunato Cerlino

producenten

Czar Film, Climax Films en KINO Produzioni

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Coureur

in première op

09-05-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

96 minuten

Coureur draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Coureur.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Coureur. Hier zie je waar en wanneer Coureur in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Coureur uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Coureur wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Coureur draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Coureur wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Coureur draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Coureur staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Coureur wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Coureur!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Coureur, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Coureur kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Coureur verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Coureur. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Coureur wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Coureur en de regisseur van de film Coureur worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.