Countdown (2019)

Wanneer de jonge verpleegster Quinn ontdekt dat haar gedownloade app het tijdstip van haar dood voorspelt, probeert ze in een race tegen de klok haar eigen dood te ontlopen. Ze heeft slechts 48 uur de tijd.

details

4AGTIMDb 5.410 90 minuten

recensies Countdown

De Volkskrant

kijk Countdown online

Pathe Thuis
Countdown poster van Countdown cast & crew

kijkwijzer Countdown

4AGT

IMDb Countdown

IMDb 5.410

cast & crew Countdown

regisseur

Justin Dec

acteurs

Elizabeth Lail en Anne Winters

distributeur

The Searchers

details Countdown

in première op

24-10-2019

genre

horror

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Countdown draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Countdown.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Countdown. Hier zie je waar en wanneer Countdown in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Countdown uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Countdown wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Countdown draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Countdown wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Countdown draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Countdown staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Countdown wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Countdown!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Countdown, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Countdown kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Countdown verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Countdown. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Countdown wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Countdown en de regisseur van de film Countdown worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.