Corgi (2019)

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven. Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht.

details

2GAIMDb 4.810 85 minuten

recensies Corgi

De Volkskrant

kijk Corgi online

Pathe Thuis
Corgi poster van Corgi cast & crew

kijkwijzer Corgi

2GA

IMDb Corgi

IMDb 4.810

cast & crew Corgi

regisseur

Ben Stassen

stemmen

Buddy Vedder, Bridget Maasland en Freek Vonk

distributeur

Independent Films

details Corgi

in première op

13-02-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

85 minuten

Corgi draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Corgi.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Corgi. Hier zie je waar en wanneer Corgi in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Corgi uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Corgi wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Corgi draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Corgi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Corgi draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Corgi staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Corgi wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Corgi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Corgi, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Corgi kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Corgi verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Corgi. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Corgi wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Corgi en de regisseur van de film Corgi worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.