Copshop (2021)

Trailer van Copshophttps://img.youtube.com/vi/4tr0cQNJZyg/0.jpg2021-09-27T02:11:49+02:00Trailer van Copshop

Het politiebureau van een klein dorp wordt het middelpunt van een bloederige strijd tussen een huurmoordenaar, een ambitieuze agente en een criminele oplichter, die veiligheid zoekt achter de tralies.

details Copshop

6GTIMDb 6.7102059 109 minuten

recensies Copshop

NRC
Copshop poster van Copshop cast & crew

kijkwijzer Copshop

6GT

IMDb Copshop

IMDb 6.7102059

cast & crew Copshop

regisseur

Joe Carnahan

acteurs

Frank Grillo, Alexis Louder, Gerard Butler en Toby Huss

distributeur

The Searchers

details Copshop

in première op

09-09-2021

genres

actie en thriller

jaar

2021

speelduur

109 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Copshop.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Copshop. Hier zie je waar en wanneer Copshop in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Copshop uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Copshop wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Copshop draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Copshop wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Delft, Utrecht, Schiedam, Eindhoven, Helmond, Breda, Amersfoort, Zaandam, Ede, Haarlem, Maastricht, Zwolle en Leeuwarden

De film Copshop draait in deze bioscopen: Pathé Amersfoort, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé Breda, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film Copshop staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Copshop wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Copshop!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Copshop, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Copshop kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Copshop verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Copshop. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Copshop wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Copshop en de regisseur van de film Copshop worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.