Con el Viento (2018)

Danseres Mónica woont al heel lang in Buenos Aires; als haar vader op sterven ligt, vliegt ze gauw naar Spanje. Terug in het afgelegen geboortedorp wordt ze geconfronteerd met het verleden; in de dans vindt ze uitdrukking voor haar gevoelens. Con el viento werd geselecteerd voor de festivals van Berlijn en Chicago, maar was in Nederland nog niet te zien.

details

1IMDb 6.710 105 minuten

recensies Con el Viento

De Filmkrant De Volkskrant
Con el Viento poster van Con el Viento cast & crew

kijkwijzer Con el Viento

1

IMDb Con el Viento

IMDb 6.710

cast & crew Con el Viento

regisseur

Meritxell Colell

acteurs

Mónica Garcia, Concha Canal en Ana Fernández

distributeur

EYE Filmmuseum

details Con el Viento

in première op

01-08-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

105 minuten

Con el Viento draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Con el Viento.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Con el Viento. Hier zie je waar en wanneer Con el Viento in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Con el Viento uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Con el Viento wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Con el Viento draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Con el Viento wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Con el Viento draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Con el Viento staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Con el Viento wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Con el Viento!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Con el Viento, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Con el Viento kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Con el Viento verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Con el Viento. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Con el Viento wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Con el Viento en de regisseur van de film Con el Viento worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.