Collective (2019)

Documentaire over de grote brand die in nachtclub Colectiv uitbrak in Boekarest in oktober 2015. Het werd een van de grootste rampen uit de recente Roemeense geschiedenis, met aanvankelijk 27 doden en 180 gewonden. Binnen enkele dagen braken felle protesten uit, die leidden tot het aftreden van de sociaaldemocratische regering.

details

6AIMDb 8.410 109 minuten

recensies Collective

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Collective poster van Collective cast & crew

kijkwijzer Collective

6A

IMDb Collective

IMDb 8.410

cast & crew Collective

regisseur

Alexander Nanau

acteurs

Razvan Lutac, Mirela Neag, Catalin Tolontan, Tedy Ursuleanu en Vlad Voiculescu

details Collective

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

109 minuten

Collective draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Collective.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Collective. Hier zie je waar en wanneer Collective in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Collective uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Collective wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Collective draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Collective wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Collective draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Collective staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Collective wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Collective!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Collective, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Collective kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Collective verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Collective. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Collective wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Collective en de regisseur van de film Collective worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.