Chili (2019)

Documentaire over het ruige Chili; van een moederpuma die speelt met haar welpen tot een woestijn die plotseling tot bloei komt. Van vampiervleermuizen tot blauwe vinvis.

details

1 52 minuten

recensies Chili

NRC
Chili poster van Chili cast & crew

kijkwijzer Chili

1

cast & crew Chili

regisseur

Rene Arenada

distributeur

M&N Film Distribution

details Chili

in première op

24-09-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

52 minuten

Chili draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Chili.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Chili. Hier zie je waar en wanneer Chili in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Chili uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Chili wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Chili draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Chili wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Chili draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Chili staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Chili wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Chili!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Chili, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Chili kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Chili verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Chili. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Chili wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Chili en de regisseur van de film Chili worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.