Child's Play (2019)

Een moeder geeft haar zoon een speelgoedpop voor zijn verjaardag, maar ze is zich niet bewust van het sinistere karakter.

details

6GATIMDb 5.810 90 minuten

recensies Child's Play

De Volkskrant

kijk Child's Play online

Pathe Thuis
Child's Play poster van Child's Play cast & crew

kijkwijzer Child's Play

6GAT

IMDb Child's Play

IMDb 5.810

cast & crew Child's Play

regisseur

Lars Klevberg

acteurs

Aubrey Plaza, Gabriel Bateman en Brian Tyree Henry

distributeur

Dutch FilmWorks

details Child's Play

in première op

20-06-2019

genre

horror

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Child's Play draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Child's Play.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Child's Play. Hier zie je waar en wanneer Child's Play in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Child's Play uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Child's Play wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Child's Play draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Child's Play wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Child's Play draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Child's Play staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Child's Play wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Child's Play!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Child's Play, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Child's Play kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Child's Play verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Child's Play. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Child's Play wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Child's Play en de regisseur van de film Child's Play worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.