Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Charter (2020)

Al maanden heeft Alice haar kinderen niet meer gezien. Haar ex-man houdt ze bij haar weg totdat besloten wordt wie de voogdij krijgt. In een wanhopige poging haar kinderen te zien besluit te hen te ontvoeren naar de Canarische Eilanden. Maar het is een kwestie van tijd totdat haar roekeloze actie ontdekt wordt.

details

IMDb 7.210 94 minuten

recensies Charter

De Volkskrant De Filmkrant Trouw

kijk Charter online

Picl Pathe Thuis
Charter poster van Charter cast & crew

IMDb Charter

IMDb 7.210

cast & crew Charter

regisseur

Amanda Kernell

acteurs

Ane Dahl Torp, Sverrir Gudnason, Troy Lundkvist, Tintin Poggats Sarri, Johan Bäckström, Eva Melander, Siw Erixon, Sofia Jannok, Caroline Söderström, Anna Granquist, Anton Hennix Raukola, Gudrun Ella-Marge P. Nutti, Ayla Gáren Audhild P. Nutti, Luis Luifer Fernandez Munoz, Gabriel Guevara en Rodrigo Corzo

details Charter

in première op

14-05-2020

jaar

2020

speelduur

94 minuten

Charter draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Charter.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Charter. Hier zie je waar en wanneer Charter in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Charter uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Charter wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Charter draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Charter wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Charter draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Charter staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, De Filmkrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Charter wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Charter!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Charter, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Charter kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Charter verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Charter. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Charter wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Charter en de regisseur van de film Charter worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.