Charlatan (2020)

verwacht op 9 september 2021

Kruidendeskundige Jan Mikolasek werd geboren aan het begin van de twintigste eeuw en verwierf roem en rijkdom met onorthodoxe behandelmethoden om een breed scala aan ziektes te genezen. Al ver voor de Tweede Wereldoorlog won de genezer in Tsjechoslowakije aan reputatie, zowel tijdens de nazi-bezetting als onder het communistische bewind. Beide regimes wilden zijn vaardigheden gebruiken en in ruil daarvoor bescherming bieden.

Charlatan is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

details

6ATIMDb 6.810 118 minuten
Charlatan poster van Charlatan cast & crew

kijkwijzer Charlatan

6AT

IMDb Charlatan

IMDb 6.810

cast & crew Charlatan

regisseur

Agnieszka Holland

acteurs

Ivan Trojan, Josef Trojan en Juraj Loj

distributeur

Cinemien

details Charlatan

in première op

09-09-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

118 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Charlatan.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Charlatan. Hier zie je waar en wanneer Charlatan in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Charlatan uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Charlatan wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Charlatan draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Charlatan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Charlatan draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Charlatan staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Charlatan wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Charlatan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Charlatan, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Charlatan kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Charlatan verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Charlatan. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Charlatan wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Charlatan en de regisseur van de film Charlatan worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.