Celebration (2018)

Yves Saint Laurent was de laatste van de grote Parijse couturiers. In 2002 nam hij afscheid met zijn laatste collectie. Celebration is een onderdompeling in een soms bijna buitenaardse wereld. Een portret van het mode-icoon tijdens die laatste jaren, in de vorm van een nuchter en intuïtief gemonteerd panorama van observaties achter de schermen, met een breekbare, soms wat afwezig kijkende Saint Laurent.

details

73 minuten
Celebration poster van Celebration cast & crew

details Celebration

jaar

2018

speelduur

73 minuten

Celebration draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Celebration.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Celebration. Hier zie je waar en wanneer Celebration in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Celebration uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Celebration wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Celebration draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Celebration wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Celebration draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Celebration staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Celebration wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Celebration!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Celebration, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Celebration kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Celebration verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Celebration. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Celebration wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Celebration en de regisseur van de film Celebration worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.