Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Cats: op zoek naar Kattopia (2018)

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur. Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia.

details

2AIMDb 4.910 87 minuten

kijk Cats: op zoek naar Kattopia online

Pathe Thuis
Cats: op zoek naar Kattopia poster van Cats: op zoek naar Kattopia cast & crew

kijkwijzer Cats: op zoek naar Kattopia

2A

IMDb Cats: op zoek naar Kattopia

IMDb 4.910

cast & crew Cats: op zoek naar Kattopia

regisseur

Gary Wang

stemmen

Erik van der Horst, Matheu Hinzen en Peggy Vrijens

distributeur

Just Film Distribution

details Cats: op zoek naar Kattopia

in première op

18-04-2019

genres

animatie, kinderfilm en familiefilm

jaar

2018

speelduur

87 minuten

Cats: op zoek naar Kattopia draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Cats: op zoek naar Kattopia.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Cats: op zoek naar Kattopia. Hier zie je waar en wanneer Cats: op zoek naar Kattopia in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Cats: op zoek naar Kattopia uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Cats: op zoek naar Kattopia wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Cats: op zoek naar Kattopia draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Cats: op zoek naar Kattopia wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Cats: op zoek naar Kattopia draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Cats: op zoek naar Kattopia staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Cats: op zoek naar Kattopia wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Cats: op zoek naar Kattopia!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Cats: op zoek naar Kattopia, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Cats: op zoek naar Kattopia kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Cats: op zoek naar Kattopia verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Cats: op zoek naar Kattopia. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Cats: op zoek naar Kattopia wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Cats: op zoek naar Kattopia en de regisseur van de film Cats: op zoek naar Kattopia worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.