Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! (2020)

Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door katten en honden gezamenlijk ontworpen is met als doel de vrede te bewaren. Maar dan worden er draadloze netwerken gehackt door een slimme slechterik. Door frequenties te gebruiken die alleen katten en honden kunnen horen, kan hij ze manipuleren. Zo barst de wereldwijde strijd tussen beide diersoorten weer los. Een team van onervaren agenten moet nu hun ouderwetse instinct gebruiken om voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

details

2GAIMDb 3.610 84 minuten

recensies Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!

NRC

kijk Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! online

Pathe Thuis
Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! poster van Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! cast & crew

kijkwijzer Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!

2GA

IMDb Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!

IMDb 3.610

cast & crew Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!

regisseur

Sean McNamara

stemmen

Levi van Kempen, Barbara Sloesen, André Dongelmans, Valentijn Avé en Sarah Nauta

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!

in première op

09-12-2020

genres

komedie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

84 minuten

Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!. Hier zie je waar en wanneer Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! en de regisseur van de film Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.