Casper en Emma en de Gouden Ring (2023)

Casper en Emma en de Gouden Ring - still

Casper en Emma gaan samen met hun familie op vakantie naar het eiland Malta dat ligt in de Middellandse zee. Op hun eerste dag op het strand ontmoeten ze Pawlu en zijn knuffel, Dolfijn. Het begin van een echte vakantievriendschap. Tijdens het spelen vinden de drie vriendjes samen iets bijzonders in de zee: een gouden ring! Casper en Emma denken dat iemand zijn trouwring is verloren en gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Maar het vinden van de eigenaar van de ring blijkt moeilijker dan gedacht. Een visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Als Emma en Pawlu nog bezig zijn met de speurtocht ontmoet Casper Agatha, een meisje uit Malta. Uiteindelijk besluit Emma om de ring terug in zee te gooien. Maar op dat moment leert Casper de oma van Agatha kennen en wordt het mysterie van de gevonden ring toch nog opgelost.

De film 'Casper en Emma en de Gouden Ring' is in de bioscoop te zien in Amsterdam, Drachten, Wageningen, Harderwijk, Maastricht, Utrecht en Rotterdam. Ga naar tijden & tickets voor de volledige bioscoopagenda van deze film of bekijk eerst de trailer van deze film.

details Casper en Emma en de Gouden Ring

1
IMDb 6.41035
80 minuten
Casper en Emma en de Gouden Ring - poster poster van Casper en Emma en de Gouden Ring

kijkwijzer Casper en Emma en de Gouden Ring

1

IMDb Casper en Emma en de Gouden Ring

IMDb 6.41035

cast & crew Casper en Emma en de Gouden Ring

regisseur

Marianne Sand

stemmen

Finn Poncin, Jace Balwant Gir, Noa Rijnders, Seb van den Berg, Max Roest, Enzo Coenen, Roos van Erkel, Marloes van den Heuvel, Dennis Willekens, Loïs van de Ven, Marieke Goemans, Peggy Vrijens, Marc Nochem, Pepijn Koolen, Ruben Lürsen, Zoé Rijnders, Hein van Beem, Vajèn van den Bosch en Nine Meijer

details Casper en Emma en de Gouden Ring

in première op

12-07-2023

genre

familiefilm

jaar

2023

speelduur

80 minuten