Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Casper & Emma op jacht naar de schat (2018)

Het is zomer en Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht.

details

1IMDb 5.710 74 minuten

recensies Casper & Emma op jacht naar de schat

NRC

kijk Casper & Emma op jacht naar de schat online

Pathe Thuis
Casper & Emma op jacht naar de schat poster van Casper & Emma op jacht naar de schat cast & crew

kijkwijzer Casper & Emma op jacht naar de schat

1

IMDb Casper & Emma op jacht naar de schat

IMDb 5.710

cast & crew Casper & Emma op jacht naar de schat

regisseurs

Aurora Gossé en Arne Lindtner Næss

stemmen

Tijs Pacanda, Lola Sterre van den Broek, Lux Parser, Lotte Heijs en Panthero Toney

distributeur

Just Entertainment

details Casper & Emma op jacht naar de schat

in première op

29-05-2019

genres

kinderfilm en familiefilm

jaar

2018

speelduur

74 minuten

Casper & Emma op jacht naar de schat draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Casper & Emma op jacht naar de schat.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Casper & Emma op jacht naar de schat. Hier zie je waar en wanneer Casper & Emma op jacht naar de schat in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Casper & Emma op jacht naar de schat uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Casper & Emma op jacht naar de schat wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Casper & Emma op jacht naar de schat draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Casper & Emma op jacht naar de schat wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Casper & Emma op jacht naar de schat draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Casper & Emma op jacht naar de schat staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Casper & Emma op jacht naar de schat wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Casper & Emma op jacht naar de schat!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Casper & Emma op jacht naar de schat, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Casper & Emma op jacht naar de schat kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Casper & Emma op jacht naar de schat verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Casper & Emma op jacht naar de schat. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Casper & Emma op jacht naar de schat wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Casper & Emma op jacht naar de schat en de regisseur van de film Casper & Emma op jacht naar de schat worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.