Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Caravaggio (1986)

De zestiende eeuwse homoseksuele Italiaanse schilder Caravaggio blikt terug op zijn woeste leven vol schandalen, mooie jongens en zelfs moord.

details

IMDb 6.610 93 minuten
Caravaggio poster van Caravaggio cast & crew

IMDb Caravaggio

IMDb 6.610

cast & crew Caravaggio

regisseur

Derek Jarman

acteurs

Nigel Terry, Sean Bean, Garry Cooper, Dexter Fletcher, Spencer Leigh, Tilda Swinton, Nigel Davenport, Robbie Coltrane, Michael Gough, Noam Almaz, Dawn Archibald, Jack Birkett, Una Brandon-Jones, Imogen Claire, Sadie Corre, Lol Coxhill, Vernon Dobtcheff, Terry Downes, Jonathan Hyde, Emile Nicolaou, Gene October, Cindy Oswin, John Rogan, Zohra Sehgal, Lucien Taylor, Simon Fisher-Turner, Kevin Hull, Derek Jarman, Chelita Secunda en Cerith Wyn Evans

details Caravaggio

jaar

1986

speelduur

93 minuten

Caravaggio draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Caravaggio.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Caravaggio. Hier zie je waar en wanneer Caravaggio in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Caravaggio uit 1986 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Caravaggio wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Caravaggio draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Caravaggio wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Caravaggio draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Caravaggio staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Caravaggio wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Caravaggio!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Caravaggio, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Caravaggio kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Caravaggio verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Caravaggio. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Caravaggio wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Caravaggio en de regisseur van de film Caravaggio worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.