Capharnaüm (2018)

Zain slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet; als oudste kind van het gezin is het zijn taak om te helpen het gezin te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain weg te lopen van huis.

details

3ATIMDb 8.410 126 minuten

recensies Capharnaüm

De Volkskrant De Filmkrant

kijk Capharnaüm online

Pathe Thuis
Capharnaüm poster van Capharnaüm cast & crew

kijkwijzer Capharnaüm

3AT

IMDb Capharnaüm

IMDb 8.410

cast & crew Capharnaüm

regisseur

Nadine Labaki

acteurs

Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Treasure Bankole en Nadine Labaki

distributeur

Cinéart Nederland

details Capharnaüm

in première op

31-01-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

126 minuten

Capharnaüm draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Capharnaüm.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Capharnaüm. Hier zie je waar en wanneer Capharnaüm in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Capharnaüm uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Capharnaüm wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Capharnaüm draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Capharnaüm wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Capharnaüm draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Capharnaüm staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Capharnaüm wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Capharnaüm!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Capharnaüm, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Capharnaüm kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Capharnaüm verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Capharnaüm. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Capharnaüm wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Capharnaüm en de regisseur van de film Capharnaüm worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.