Candyman (2020)

verwacht op 26 augustus 2021

Tien jaar nadat de buurt is opgeknapt, verhuizen kunstenaar Anthony en zijn vriendin Brianna naar een luxueuze nieuwe loft in het onherkenbare hippe Cabrini. Net nu het slecht gaat met Anthony’s carrière als kunstschilder, leert hij door een toevallige ontmoeting met een oorspronkelijke bewoner van de opgeknapte wijk het tragische en gruwelijke ware verhaal achter de Candyman-legende kennen. Anthony begint de duistere details als inspiratie voor zijn schilderijen te gebruiken. Zonder het te weten opent hij hiermee een deur naar een complex verleden.

details

6GATIMDb 91 minuten
Candyman poster van Candyman cast & crew

kijkwijzer Candyman

6GAT

IMDb Candyman

IMDb

cast & crew Candyman

regisseur

Nia DaCosta

acteurs

Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett en Colman Domingo

producent

Jordan Peele

distributeur

Universal Pictures International

details Candyman

in première op

26-08-2021

genre

horror

jaar

2020

speelduur

91 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Candyman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Candyman. Hier zie je waar en wanneer Candyman in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Candyman uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Candyman wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Candyman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Candyman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Candyman draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Candyman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Candyman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Candyman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Candyman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Candyman kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Candyman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Candyman. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Candyman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Candyman en de regisseur van de film Candyman worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.