Can You Keep a Secret? (2019)

Emma houdt een aantal geheimen verborgen voor haar ouders, haar vriend en haar collega's. Ook heeft Emma vliegangst. Hierdoor vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een charmante vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Wanneer ze de volgende dag echter op haar werk komt, blijkt de aantrekkelijke onbekende man haar nieuwe baas te zijn, die nu nu al haar gênante geheimen kent.

recensies Can You Keep a Secret?

De Volkskrant NRC
Can You Keep a Secret? poster van Can You Keep a Secret?

beoordelingen Can You Keep a Secret?

9AT

IMDb 5.310

cast & crew Can You Keep a Secret?

regisseur

Elise Duran

acteurs

Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin en Laverne Cox

distributeur

Splendid Film

details Can You Keep a Secret?

in première op

28-11-2019

genres

romantiek en komedie

jaar

2019

speelduur

95 minuten

Dit is de biosagenda van de film Can You Keep a Secret?.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Can You Keep a Secret? getoond.

De je film Can You Keep a Secret? wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Ede, Zwolle, Kerkrade, Groningen, Enschede, Hoofddorp, Amersfoort, Den Bosch, Hoogeveen en Vlaardingen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Can You Keep a Secret? draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Can You Keep a Secret? staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Can You Keep a Secret?!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Can You Keep a Secret?, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Can You Keep a Secret? verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Can You Keep a Secret?

De film Can You Keep a Secret? in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Ede, Zwolle, Kerkrade, Groningen, Enschede, Hoofddorp, Amersfoort, Den Bosch, Hoogeveen en Vlaardingen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Can You Keep a Secret?, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.