Buurman & Buurman winterpret! (2018)

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

details

1IMDb 7.210 60 minuten

kijk Buurman & Buurman winterpret! online

Pathe Thuis
Buurman & Buurman winterpret! poster van Buurman & Buurman winterpret! cast & crew

kijkwijzer Buurman & Buurman winterpret!

1

IMDb Buurman & Buurman winterpret!

IMDb 7.210

cast & crew Buurman & Buurman winterpret!

regisseur

Marek Benes

stemmen

Kees Prins en Siem van Leeuwen

distributeur

Just Film Distribution

details Buurman & Buurman winterpret!

in première op

06-12-2018

genres

kinderfilm, familiefilm en animatie

jaar

2018

speelduur

60 minuten

Buurman & Buurman winterpret! draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Buurman & Buurman winterpret!.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Buurman & Buurman winterpret!. Hier zie je waar en wanneer Buurman & Buurman winterpret! in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Buurman & Buurman winterpret! uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Buurman & Buurman winterpret! wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Buurman & Buurman winterpret! draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Buurman & Buurman winterpret! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Buurman & Buurman winterpret! draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Buurman & Buurman winterpret! staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Buurman & Buurman winterpret! wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Buurman & Buurman winterpret!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buurman & Buurman winterpret!, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Buurman & Buurman winterpret! kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Buurman & Buurman winterpret! verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Buurman & Buurman winterpret!. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Buurman & Buurman winterpret! wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Buurman & Buurman winterpret! en de regisseur van de film Buurman & Buurman winterpret! worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.