Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bumperkleef (2019)

De zelfverzekerde Hans is met zijn gezin op weg naar zijn ouders; te laat en redelijk gestrest begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje. Hierdoor ontstaat een verkeersruzie die al snel volledig escaleert in een achtervolging.

details

3GATIMDb 5.810 85 minuten

recensies Bumperkleef

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Bumperkleef online

Pathe Thuis
Bumperkleef poster van Bumperkleef cast & crew

kijkwijzer Bumperkleef

3GAT

IMDb Bumperkleef

IMDb 5.810

cast & crew Bumperkleef

regisseur

Lodewijk Crijns

acteurs

Jeroen Spitzenberger, Anniek Pheifer, Willem de Wolf en Truus te Selle

distributeur

Splendid Film

details Bumperkleef

in première op

31-10-2019

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

85 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Bumperkleef.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bumperkleef. Hier zie je waar en wanneer Bumperkleef in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bumperkleef uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bumperkleef wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bumperkleef draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bumperkleef wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam

De film Bumperkleef draait in deze bioscopen: LantarenVenster

De recensies van de film Bumperkleef staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Bumperkleef wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bumperkleef!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bumperkleef, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bumperkleef kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bumperkleef verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bumperkleef. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bumperkleef wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bumperkleef en de regisseur van de film Bumperkleef worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.