Bulbul Can Sing (2018)

Drie tieners zijn op zoek zijn naar hun eigen identiteit in het dorp Kalardiya in de Indiase deelstaat Assam. Omdat ouders verwachten dat hun kinderen jong zullen trouwen, lijkt het geen probleem dat de meisjes en jongens elkaar vrijblijvend ontmoeten in het dorp. Maar een aantal fanatieke, religieuze mannen denken daar anders over. Als ze Bulbul en haar vriendin zoenend aan de waterkant betrappen, worden de meiden met stokken in elkaar geslagen.

details

6IMDb 6.810 95 minuten

recensies Bulbul Can Sing

De Filmkrant De Volkskrant NRC
Bulbul Can Sing poster van Bulbul Can Sing cast & crew

kijkwijzer Bulbul Can Sing

6

IMDb Bulbul Can Sing

IMDb 6.810

cast & crew Bulbul Can Sing

regisseur

Rima Das

acteurs

Pakija Begam, Arnali Das en Manabendra Das

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Bulbul Can Sing

in première op

02-01-2020

genre

drama

jaar

2018

speelduur

95 minuten

Bulbul Can Sing draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bulbul Can Sing.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bulbul Can Sing. Hier zie je waar en wanneer Bulbul Can Sing in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bulbul Can Sing uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bulbul Can Sing wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bulbul Can Sing draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bulbul Can Sing wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bulbul Can Sing draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bulbul Can Sing staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Bulbul Can Sing wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bulbul Can Sing!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bulbul Can Sing, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bulbul Can Sing kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bulbul Can Sing verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bulbul Can Sing. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bulbul Can Sing wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bulbul Can Sing en de regisseur van de film Bulbul Can Sing worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.