Buiten is het Feest (2020)

De succesvolle zangeres Sonne neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Als de biologische vader de voogdij opeist, wordt Sonne voor het eerst van haar leven gedwongen naar buiten te treden over haar traumatische verleden. Pas als ze haar zwijgen doorbreekt, kan ze haar nichtje redden.

Buiten is het Feest is gebaseerd op een roman van Arthur Japin.

details

4GAIMDb 6.510 95 minuten

recensies Buiten is het Feest

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Buiten is het Feest online

Pathe Thuis
Buiten is het Feest poster van Buiten is het Feest cast & crew

kijkwijzer Buiten is het Feest

4GA

IMDb Buiten is het Feest

IMDb 6.510

cast & crew Buiten is het Feest

regisseur

Jelle Nesna

acteurs

Abbey Hoes, Georgina Verbaan en Eelco Smits

scenario

producent

Rinkel Film

distributeur

September Film Distribution

details Buiten is het Feest

in première op

22-10-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

95 minuten

Buiten is het Feest draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Buiten is het Feest.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Buiten is het Feest. Hier zie je waar en wanneer Buiten is het Feest in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Buiten is het Feest uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Buiten is het Feest wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Buiten is het Feest draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Buiten is het Feest wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Buiten is het Feest draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Buiten is het Feest staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Buiten is het Feest wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Buiten is het Feest!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buiten is het Feest, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Buiten is het Feest kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Buiten is het Feest verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Buiten is het Feest. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Buiten is het Feest wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Buiten is het Feest en de regisseur van de film Buiten is het Feest worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.