Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Broken Flowers (2005)

Vijftiger Don Johnston heeft al veel vrouwen versleten en wordt gedumpt door zijn huidige jongere geliefde. Kort daarop ontvangt hij een brief met de mededeling dat hij een zoon heeft, ooit verwekt bij één van zijn vroegere vriendinnen. Afzender onbekend. Aangespoord door zijn buurman Winston besluit hij op reis te gaan door de VS om verhaal te halen bij zijn exen.

details

IMDb 7.210 106 minuten
Broken Flowers poster van Broken Flowers cast & crew

IMDb Broken Flowers

IMDb 7.210

cast & crew Broken Flowers

regisseur

Jim Jarmusch

acteurs

Bill Murray, Julie Delpy, Heather Simms, Brea Frazier, Jarry Fall, Korka Fall, Saul Holland, Zakira Holland, Niles Lee Wilson, Jeffrey Wright, Meredith Patterson, Jennifer Rapp, Nicole Abisinio, Ryan Donowho, Alexis Dziena, Sharon Stone, Frances Conroy, Christopher McDonald, Dared Wright, Chloë Sevigny, Suzanne Hevner, Jessica Lange, Brain McPeck, Matthew McAuley, Chris Bauer, Larry Fessenden, Tilda Swinton, Pell James, Mark Webber, Homer Murray en Rachel Puchkoff

details Broken Flowers

jaar

2005

speelduur

106 minuten

Broken Flowers draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Broken Flowers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Broken Flowers. Hier zie je waar en wanneer Broken Flowers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Broken Flowers uit 2005 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Broken Flowers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Broken Flowers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Broken Flowers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Broken Flowers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Broken Flowers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Broken Flowers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Broken Flowers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Broken Flowers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Broken Flowers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Broken Flowers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Broken Flowers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Broken Flowers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Broken Flowers en de regisseur van de film Broken Flowers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.