Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Broers (2017)

De broers Lukas en Alexander zijn tegenpolen van elkaar, maar hun intense band overheerst. De wat verlegen Lukas kijkt op tegen zijn oudere, levenslustige broer. Als Alexander plotseling naar Frankrijk vertrekt, besluit Lukas met hem mee te gaan. Op hun roadtrip richting het zuiden groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Tijdens een stop in een Frans dorp worden de verschillen tussen de broers echter op een pijnlijke manier blootgelegd.

details

2GIMDb 6.610 105 minuten

recensies Broers

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Broers online

Pathe Thuis
Broers poster van Broers cast & crew

kijkwijzer Broers

2G

IMDb Broers

IMDb 6.610

cast & crew Broers

regisseur

Bram Schouw

acteurs

Christa Theret, Jonas Smulders en Niels Gomperts

distributeur

September Film Distribution

details Broers

in première op

01-06-2017

genre

drama

jaar

2017

speelduur

105 minuten

Broers draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Broers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Broers. Hier zie je waar en wanneer Broers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Broers uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Broers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Broers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Broers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Broers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Broers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Broers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Broers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Broers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Broers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Broers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Broers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Broers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Broers en de regisseur van de film Broers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.