Bram Fischer (2016)

Trailer van Bram Fischerhttps://img.youtube.com/vi/uRNEaoX-SKQ/0.jpg2021-09-20T03:43:42+02:00Trailer van Bram Fischer

De apartheid viert hoogtij in1963 in Zuid-Afrika. Tien mannen worden op een boerderij in Rivonia gearresteerd voor samenzwering om gewelddadige acties uit te voeren tegen de repressieve Zuid-Afrikaanse regering. Advocaat Bram Fisherstapt naar voren om ze te verdedigen. Hij ontdekt al snel dat de politieke leider Nelson Mandela ook terecht staat.

details Bram Fischer

6GTIMDb 8.4106 124 minuten

recensies Bram Fischer

De Filmkrant De Volkskrant
Bram Fischer poster van Bram Fischer cast & crew

kijkwijzer Bram Fischer

6GT

IMDb Bram Fischer

IMDb 8.4106

cast & crew Bram Fischer

regisseur

Jean van de Velde

acteurs

Peter Paul Muller, Antoinette Louw, Sello Motloung, Dan Robbertse, José Domingos en Conrad Kemp

distributeur

September Film Distribution

details Bram Fischer

in première op

13-04-2017

genre

drama

jaar

2016

speelduur

124 minuten

Bram Fischer draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bram Fischer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bram Fischer. Hier zie je waar en wanneer Bram Fischer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bram Fischer uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bram Fischer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bram Fischer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bram Fischer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bram Fischer draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bram Fischer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Bram Fischer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bram Fischer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bram Fischer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bram Fischer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bram Fischer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bram Fischer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bram Fischer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bram Fischer en de regisseur van de film Bram Fischer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.