Boyhood (2014)

Twee gescheiden mensen voeden hun kind op, de zesjarige Mason. Hij wordt gevolgd van zijn kindertijd tot aan volwassenheid.

details

2GTIMDb 7.910 163 minuten

recensies Boyhood

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Boyhood online

Pathe Thuis
Boyhood poster van Boyhood cast & crew

kijkwijzer Boyhood

2GT

IMDb Boyhood

IMDb 7.910

cast & crew Boyhood

regisseur

Richard Linklater

acteurs

Patricia Arquette, Lorelei Linklater, Ellar Coltrane en Ethan Hawke

scenario

producent

IFC Productions

distributeur

Lumière

details Boyhood

in première op

30-07-2014

genre

drama

jaar

2014

speelduur

163 minuten

Boyhood draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Boyhood.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Boyhood. Hier zie je waar en wanneer Boyhood in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Boyhood uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Boyhood wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Boyhood draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Boyhood wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Boyhood draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Boyhood staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Boyhood wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Boyhood!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Boyhood, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Boyhood kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Boyhood verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Boyhood. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Boyhood wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Boyhood en de regisseur van de film Boyhood worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.