Bombshell (2019)

Drie vrouwen doorbraken achter de schermen van Fox News het zwijgen en beschuldigden het hoofd van Fox News, Roger Ailes, van seksuele intimidatie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

details

3GTDIMDb 6.810 108 minuten

recensies Bombshell

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Bombshell poster van Bombshell cast & crew

kijkwijzer Bombshell

3GTD

IMDb Bombshell

IMDb 6.810

cast & crew Bombshell

regisseur

Jay Roach

acteurs

Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow, Allison Janney, Alice Eve en Kate McKinnon

distributeur

Independent Films

details Bombshell

in première op

16-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

108 minuten

Deze week zijn er voor Bombshell geen voorstellingen in Enkhuizen

Dit is de biosagenda van de film Bombshell.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bombshell.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bombshell uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Bombshell draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bombshell wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Haarlem, Breda, Groningen, Maastricht, Helmond, Delft, Amersfoort, Arnhem, Amstelveen, Dordrecht, Leiden, Hilversum, Tilburg, Bussum en Zierikzee

De film Bombshell draait in deze bioscopen: Cinecenter, Cinema Amstelveen, Cinerama, De Cacaofabriek, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Filmhuis Bussum, Filmhuis Griffioen, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Filmtheater Zierikzee, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Kinepolis Jaarbeurs, KINO, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Natlab, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Haarlem, Pathé Schouwburgplein, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Studio/K, The Movies en Trianon

De recensies van de film Bombshell staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Bombshell wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bombshell!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bombshell, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bombshell kopen.

De filmtijden van de film Bombshell verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Bombshell. Ook de kijkwijzer van de film Bombshell wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bombshell en de regisseur van de film Bombshell worden ook vermeld.