Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Body Double (1984)

Jake Scully verliest vrijwel gelijktijdig zijn werk als acteur, zijn vriendin en zijn huis. Een vriend van hem gaat een paar maanden naar het buitenland, waardoor Jake tijdelijk in zijn luxe appartement kan doorbrengen. Via een telescoop kan hij elke avond een striptease zien van de overbuurvrouw Gloria Revelle. Op een dag is hij getuige van een gevecht op leven en dood tussen Gloria en een inbreker.

details

IMDb 6.810 114 minuten
Body Double poster van Body Double cast & crew

IMDb Body Double

IMDb 6.810

cast & crew Body Double

regisseur

Brian De Palma

acteurs

Craig Wasson, Melanie Griffith, Gregg Henry, Deborah Shelton, Guy Boyd, Dennis Franz, David Haskell, Rebecca Stanley, Al Israel, Douglas Warhit, B.J. Jones, Russ Marin, Lane Davies, Barbara Crampton, Larry Flash Jenkins, Monte Landis, Linda Shaw, Mindi Miller, Denise Loveday, Gela Nash, Ray Hassett, Rick Gunderson, Jerry Brutsche, Michael Kearns, Rob Paulsen, Jeremy Lawrence, Rod Loomis, Gary F. Griffith, Michael White, Emmett Brown, H. David Fletcher, Marcia del Mar, Phil Redrow, Slavitza Jovan, Jack Mayhall, Lindsay Freeman, Cara Lott, Brinke Stevens, Melanie Scott, Patty Lotz, Barbara Peckinpaugh, David Ursin, Casey Sander, Wes Edwards, Chuck Waters, Paul A. Calabria, Steven Bauer, Janette Caldwell, Darcy DeMoss, Annette Haven, Holly Johnson, Paul Rutherford, Frank Slaten en Doug Vought

details Body Double

jaar

1984

speelduur

114 minuten

Body Double draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Body Double.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Body Double. Hier zie je waar en wanneer Body Double in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Body Double uit 1984 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Body Double wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Body Double draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Body Double wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Body Double draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Body Double staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Body Double wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Body Double!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Body Double, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Body Double kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Body Double verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Body Double. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Body Double wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Body Double en de regisseur van de film Body Double worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.