Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Blumhouse's Fantasy Island (2020)

De mysterieuze Mr Roarke laat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen in zijn luxe en afgelegen tropische resort. Maar als de fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de gasten het raadsel van het eiland oplossen als ze er levend vanaf willen komen.

details

4GAIMDb 4.810 109 minuten
Blumhouse's Fantasy Island poster van Blumhouse's Fantasy Island cast & crew

kijkwijzer Blumhouse's Fantasy Island

4GA

IMDb Blumhouse's Fantasy Island

IMDb 4.810

cast & crew Blumhouse's Fantasy Island

regisseur

Jeff Wadlow

acteurs

Maggie Q, Michael Peña, Portia Doubleday en Lucy Hale

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Blumhouse's Fantasy Island

in première op

13-02-2020

genre

horror

jaar

2020

speelduur

109 minuten

Blumhouse's Fantasy Island draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blumhouse's Fantasy Island.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blumhouse's Fantasy Island. Hier zie je waar en wanneer Blumhouse's Fantasy Island in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blumhouse's Fantasy Island uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blumhouse's Fantasy Island wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blumhouse's Fantasy Island draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blumhouse's Fantasy Island wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blumhouse's Fantasy Island draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blumhouse's Fantasy Island staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Blumhouse's Fantasy Island wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blumhouse's Fantasy Island!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blumhouse's Fantasy Island, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blumhouse's Fantasy Island kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blumhouse's Fantasy Island verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blumhouse's Fantasy Island. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blumhouse's Fantasy Island wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blumhouse's Fantasy Island en de regisseur van de film Blumhouse's Fantasy Island worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.