Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Blue Valentine (2010)

Cindy en Dean, ooit gepassioneerd verliefd op elkaar, zien nu na jaren samen te zijn geweest hun huwelijk langzaam uiteenvallen. Met de hoop deze situatie op te lossen besluiten zij samen een hotelkamer te boeken, waar zij terugkijken op hun ontmoeting en de prille, hoopvolle liefde die ze ooit deelden.

details

4GSTHIMDb 7.410 119 minuten

kijk Blue Valentine online

Pathe Thuis
Blue Valentine poster van Blue Valentine cast & crew

kijkwijzer Blue Valentine

4GSTH

IMDb Blue Valentine

IMDb 7.410

cast & crew Blue Valentine

regisseur

Derek Cianfrance

acteurs

Michelle Williams en Ryan Gosling

distributeur

Paradiso Filmed Entertainment Nederland

details Blue Valentine

in première op

16-03-2011

genre

drama

jaar

2010

speelduur

119 minuten

Blue Valentine draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blue Valentine.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blue Valentine. Hier zie je waar en wanneer Blue Valentine in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blue Valentine uit 2010 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blue Valentine wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blue Valentine draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blue Valentine wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blue Valentine draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blue Valentine staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Blue Valentine wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blue Valentine!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blue Valentine, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blue Valentine kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blue Valentine verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blue Valentine. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blue Valentine wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blue Valentine en de regisseur van de film Blue Valentine worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.