Blue Story (2019)

Timmy en Marco zijn beste vrienden en gaan naar dezelfde middelbare school, maar wonen in verschillende buitenwijken van Londen. Als Marco in elkaar wordt geslagen door een van Timmy’s jeugdvrienden komen de twee jongens tegenover elkaar te staan in een eindeloze gang oorlog waarbij geen winnaars zijn.

details

IMDb 5.810 91 minuten

recensies Blue Story

NRC

kijk Blue Story online

Pathe Thuis
Blue Story poster van Blue Story cast & crew

IMDb Blue Story

IMDb 5.810

cast & crew Blue Story

regisseur

Andrew Onwubolu

acteurs

Stephen Odubola, Micheal Ward, Khali Best en Karla-Simone Spence

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Blue Story

in première op

06-02-2020

genres

drama en crime

jaar

2019

speelduur

91 minuten

Blue Story draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blue Story.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blue Story. Hier zie je waar en wanneer Blue Story in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blue Story uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blue Story wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blue Story draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blue Story wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blue Story draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blue Story staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Blue Story wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blue Story!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blue Story, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blue Story kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blue Story verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blue Story. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blue Story wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blue Story en de regisseur van de film Blue Story worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.